Helaas wordt het "Magic in the Air" concert op zaterdag 16 mei uitgesteld vanwege de Corona crisis! Dit vinden wij erg jammer maar zeer begrijpelijk vanuit de crisis waarin wij ons bevinden.

Het goede nieuws is dat we een nieuwe datum hebben voor het "Magic in the Air" concert, dit wordt zondag 8 November om 16.00 uur in theater De Stoep. De verkochte kaarten blijven geldig blijven voor de 8e November. Als mocht blijken dat de kaarthouder(s) op 8 November niet kan, dan kunnen de kaarten worden terug gegeven en worden de kosten gerestitueerd.

========================================================

 

Dit jaar bestaat Popkoor Tintunes 10 jaar en viert zij haar jubileum met een geweldig "Magic in the Air"concert op zondag 8 november om 16.00 uur in Theater De Stoep Spijkenisse. Hier zullen de beste popliedjes uit het Tintunes repertoire van de afgelopen 10 jaar worden gespeeld. Je kunt hierbij denken  aan o.a. liedjes van de grote wereld sterren als Queen, Abba en Adele maar ook van  Nederlands toppers als Anouk, Ramses Shaffey en Boudewijn de Groot. Het koor zal worden begeleid door een geweldig combo en er zullen verschillende verrassende gastoptredens zijn.

Omdat de leden van Tintunes zich als geen ander beseffen dat om te leven en te zingen “lucht” van zeer groot belang is, zal een deel van de concert opbrengst aan het Longfonds worden gedoneerd. Ook in het motto van het concert “Magic in the Air” komt de steun voor het Longfonds naar voren. 

U kunt tickets het beste bestellen via één van de koorleden of als alternatief via deze site. De ticket prijs voor een volwassene is €15, voor een kind t.m. 12 jaar €10. In de prijs zijn een programma boekje, de garderobe en een hapje en en drankje in de pauze inbegrepen.

Via onderstaand formulier kunt u uw gegevens invullen en de kaarten bestellen. Na ontvangst van uw betaling op NL21RABO0156440210 tnv Popkoor Tintunes zullen de kaarten naar u per post verstuurd worden.

Naast de ticket prijs moet u €1 toevoegen voor verzendkosten.

Voorbeeld: 2 volwassene en 1 kind en verzending = 2 x 15 + 1 x 10 + 1 = €41.


Reserveren

Beschikbare tickets:
Magic in the Air, 10 jaar Tintunes
16 mei 2020
188 kaarten
bestellen vanaf: 14-11-2019


Naam (volledig)
E-mail
Straat
Huisnummer
Postcode
Woonplaats
Concert
Aantal (volwassenen)
Aantal (kinderen t/m 12 jaar)
scanner, niet invullen: